2018 Hisse Önerileri / Yatırım Finansman

Yatırım Finansman 2018 Hisse Önerileri

Tavsiye değişiklikleri:

YF Model Portföy hisseleri: PGSUS, AKBNK, VAKBN, PETKM, EREGL, TOASO, ZOREN Bu raporla Turkcell, Aksa Enerji, Yapı Kredi Bank, Kardemir ve Garanti’yi model portföyümüzden çıkarırken Akbank, Erdemir, Pegasus, Petkim, ve Vakıfbank’ı ise listeye ekliyoruz. Şu anda Model Portföyümüz Akbank, Erdemir, Petkim, Pegasus, Tofas, Vakıfbank ve Zorlu Enerji’den oluşmaktadır: Akbank (Endeks Üzeri Performans tavsiyesine yükseltiyoruz. Güçlü bilanço yapısı ve cazip değerleme nedeni ile tercih ediyoruz); Erdemir (Güçlü 4Ç sonuçları ve yüksek temettü verimi ile öne çıkıyor); Pegasus (Piyasanın kar beklentileri hala çok düşük); Petkim (Artan entegrasyon ile güçlenen operasyon); Tofas (İhracatta iyileşme hisseyi yukarı çekecektir); Vakıfbank (%16 seviyesindeki özkaynak karlılığına karşılık cazip değerlemesi); Zorlu Enerji (Yenilenebilir enerjiye yapılan yatırımların dönüşü).

Önerilen hisseler:

Model Portföyümüz 2017 senesinde mutlak olarak %51 kazanmakla birlikte BIST-100 göreceli olarak %1,8 oranında değer kaybetmiştir. Şu anda Model Portföyümüz Akbank, Erdemir, Petkim, Pegasus, Tofas, Vakıfbank ve Zorlu Enerji’den oluşmaktadır.

Akbank: Endeks Üzeri Performans tavsiyesine yükseltiyoruz. Güçlü bilanço yapısı ve cazip değerleme nedeni ile tercih ediyoruz.
Erdemir: Güçlü 4Ç sonuçları ve yüksek temettü verimi ile öne çıkıyor
Pegasus: Piyasanın kar beklentileri hala çok düşük
Petkim: Artan entegrasyon ile güçlenen operasyon
Tofas: İhracatta iyileşme hisseyi yukarı çekecektir
Vakıfbank: %16 seviyesindeki özkaynak karlılığına karşılık cazip değerlemesi
Zorlu Enerji: Yenilenebilir enerjiye yapılan yatırımların dönüşü

Yatırım Finansman 2018 Hisse Senedi Piyasaları Stratejisi Raporu

Google Play'den ücretsiz indirin
SİZ DE BİNLERCE YATIRIMCI GİBİ HİSSE ÖNERİLERİ MOBİL UYGULAMASINI ÜCRETSİZ İNDİREREK GÜNCEL HİSSE ÖNERİLERİNE ULAŞMAK İÇİN HEMEN BURAYA TIKLAYIN

@Hisse_Onerileri'ni Twitter'da Takip Et!

GÜNCEL HİSSE ÖNERİLERİNİ KAÇIRMAMAK İÇİN BURAYA TIKLAYARAK HEMEN TWITTER'DA BİZİ TAKİP EDİN!