2018 Hisse Önerileri / Gedik Yatırım

Gedik Yatırım 2018 Hisse Önerileri

AKGUV: Düşük piyasa çarpanları ile işlem görmesi ile Tanıtek Bilişim ve Mai’nin satın alınmasıyla bir değişim hikayesi yaratacak olması. 2018’de %120’lik kâr büyümesi beklentisi.

ZOREN: Elektrik üretim kapasitesinin, yenilenebilir enerji kanalıyla, 2020 sonuna kadar % 49 büyümesi ve gelecek 2 yıllık dönemde kaldıraç oranının önemli oranda düşecek olması.

ULUSE: Yurtiçi pazardaki rekabetin azalması sağladığı potansiyel ve artan ihracat performansının kârlılığı desteklemeye devam edecek olması.

YKBNK: Aktif kalitesinin iyileştirilmesine ilişkin çalışmalar ve çarpan bazında en ucuz bankalardan olması.

GARAN: Sektör geneline kıyasla istikrarlı-yüksek kârlılık marjlarına sahip olması ve başarılı bilanço yönetimi ile öne çıkması.

VAKBN: Yüksek kredi büyümesine rağmen takipteki alacaklarda bir bozulma olmaması, özsermaye kârlılığının son yıllardaki artmış seviyelerinde devam edeceği beklentisi, ucuz çarpanlarda işlem görmesi.

NTHOL: Ana faaliyet bölgesi Kuzey Kıbrıs’taki potansiyelin yanı sıra uluslararası büyüme politikası, düşük maliyetli yatırım modelinin fırsat sunması ve ucuz çarpanlar.

Gedik Yatırım 2018 Strateji Raporu

Google Play'den ücretsiz indirin
SİZ DE BİNLERCE YATIRIMCI GİBİ HİSSE ÖNERİLERİ MOBİL UYGULAMASINI ÜCRETSİZ İNDİREREK GÜNCEL HİSSE ÖNERİLERİNE ULAŞMAK İÇİN HEMEN BURAYA TIKLAYIN

@Hisse_Onerileri'ni Twitter'da Takip Et!

GÜNCEL HİSSE ÖNERİLERİNİ KAÇIRMAMAK İÇİN BURAYA TIKLAYARAK HEMEN TWITTER'DA BİZİ TAKİP EDİN!